Coaching

Je kunt verbinding met een groter geheel ervaren – en dan niet door te denken, maar door te voelen. Wanneer je met die meest innerlijke drijfveer in contact komt, wordt een kracht werkzaam die maakt dat je verder kunt komen.

We kunnen allemaal geblokkeerd raken door gevoelens van onzekerheid, stress, eenzaamheid, doelloosheid of overprikkeling. Hoe vind je dan opnieuw en dieper de verbinding met je hart en met jezelf? Wat zijn de antwoorden op de vraag wat je bezielt? Wanneer stroomt het? En waar zeg jij voluit ‘ja’ op?

Als zingevingscoach richt ik mij op gesprek, de fysieke ervaring, en lichaamsbewustzijn. De aandacht gaat naar de kern van jouw vraagstuk. Vanuit gelijkwaardigheid begeleid ik jou in het werkelijk thuis zijn bij jezelf, in jouw lichaam. Zo kun je verbinding maken met je hart, de beschikbare potentie, jouw verlangens. Ontdekken wat jij werkelijk wil is het startpunt van ontwikkeling, groei en creatie.

Vanuit mijn achtergrond sluit ik van nature gemakkelijk aan bij mensen uit het culturele en creatieve veld. Dit is echter geen voorwaarde; ik begeleid zowel mannen als vrouwen met uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Ik geloof dat de vraag naar zin onder elk loopbaan- en levensvraagstuk verborgen ligt.

In het kader van spiritualiteit vind ik in mijn geloof gronding, vrijheid, liefde en levendigheid. Indien gewenst kunnen we (christelijke) spiritualiteit op een betekenisvolle manier integreren in jouw sessies.

If we want greater clarity in our purpose or deeper and more meaningful spiritual lives, vulnerability is the path.

Je bent welkom om op intuïtieve en professionele wijze je eigen verhaal onder ogen te komen en jezelf te ontwikkelen op jouw authentieke weg. In mijn praktijkruimte is er aandacht voor esthetiek, omdat ik geloof dat onze omgeving invloed heeft op ons welzijn.

Ik ben nieuwsgierig naar jou! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Als de ‘klik’ er is ontvang je een offerte op maat en kun je besluiten of je verder wilt met het traject (gemiddeld 5 tot 7 sessies).

Investering per sessie van 75 min:
Particulier: 85 euro
Zakelijk: 110 euro (excl btw)
Locatie Amsterdam west of online
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting en de BTW (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst. Voor particulieren zijn er mogelijkheden via werkgever en/of vanuit een CAO. Ook via de Arbodienst, UWV of PGB kunnen coachingskosten worden vergoed.

Ervaringen

Marijke heeft me geholpen om te zien waar ik mijn kracht kan vinden, wat in mijn lichaam ook resoneert.
Ik ontdekte waar mijn gevoel van ‘niet genoeg te zijn’ vandaan kwam. Een oud patroon dat ik in mijn leven en menselijke interacties meegenomen had.
– Ana

Ik merkte gaandeweg dat ik meer tijd en aandacht aan mezelf mag besteden. Dat sudderde al enige tijd maar kwam tijdens die sessies helder naar voren. Aandacht voor het waarnemen van mijzelf is iets dat ik bewuster ben gaan doen. Marijke, dank!
– Marc

De sessie heb ik als verrijkend ervaren, met de nodige diepgang. Heel veel dank voor je inspirerende, zachte en open manier van guiding. Blij met jou!
– Marieke

Ik ontdekte dat ik niet hoef te vluchten van mezelf en mij niet hoef te bemoeien met de chaos van anderen. En ik hoef me niet te haasten. Er is veel meer vertrouwen ontstaan in mijzelf en in anderen. 
– Sanne

Voor mij waren de sessies enorm waardevol. Waar ik altijd gefocust ben op de ander dwong Marijke me met haar vragen om mijn eigen gevoel aan bod te laten komen en dat niet ondergeschikt maken aan het gevoel van een ander. 
– Annemieke

⃰Quotes Machteld Huber en Brene Brown