Coaching & Zingeving

Je kunt verbinding met een groter geheel ervaren – en dan niet door te denken, maar door te voelen. Wanneer je met die meest innerlijke drijfveer in contact komt, wordt een kracht werkzaam die maakt dat je verder kunt komen.


Hoe vind je opnieuw en dieper de verbinding met je hart en met jezelf? Wat zijn de antwoorden op de vraag wat je bezielt? Hoe kijk jij naar jezelf? Wanneer stroomt het? En waar zeg jij voluit ja op?

We richten ons op gesprek, de ervaring en lichaamsbewustzijn. De aandacht gaat naar de kern van jouw vraag. We werken ontwikkelingsgericht, zo ontstaat er beweging. Vanuit gelijkwaardigheid begeleid ik jou in het werkelijk thuis zijn bij jezelf, in jouw lichaam.

Ontdekken wie je bent brengt rust. En in aanraking komen met waar je werkelijk naar verlangt zal het startpunt zijn van nieuwe ontwikkeling, groei en creatie.

Ervaar je lichamelijke onrust, burn out klachten of onzekerheid? Of vraag je je af wat jouw doel eigenlijk is? Wil je graag bezield en energiek leven? Ik ga dit graag met je aan en geloof dat coaching een spannende, belangrijke en inspirerende stap zal zijn.

Je bent welkom om op intuïtieve en professionele wijze je eigen verhaal onder ogen te komen en te groeien op jouw authentieke weg. Ik ben benieuwd naar jou! Hier lees je meer over wie ik ben.

Investering per sessie

Particulier € 85,00
75 minuten

Zakelijk € 110,00 (excl btw)
75 minuten
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting. De btw (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst. Voor particulieren zijn er mogelijkheden via werkgever en/of vanuit een CAO. Ook via de Arbodienst, UWV of PGB kunnen coachingskosten worden vergoed.

Ervaringen

Marijke heeft me geholpen om te zien waar ik mijn kracht kan vinden, wat in mijn lichaam ook resoneert.
Ik ontdekte waar mijn gevoel van ‘niet genoeg te zijn’ vandaan kwam. Een oud patroon dat ik in mijn leven en menselijke interacties meegenomen had.
– Ana (coachtraject)

Ik merkte gaandeweg dat ik meer tijd en aandacht aan mezelf mag besteden. Dat sudderde al enige tijd maar kwam tijdens die sessies helder naar voren. Aandacht voor het waarnemen van mijzelf is iets dat ik bewuster ben gaan doen. Marijke, dank!
– Marc (coachtraject)


Ik ontdekte dat ik niet hoef te vluchten van mezelf en mij niet hoef te bemoeien met de chaos van anderen. En ik hoef me niet te haasten. Er is veel meer vertrouwen ontstaan in mijzelf en in anderen. 
– Sanne (coachtraject)

Voor mij waren de sessies enorm waardevol. Waar ik altijd gefocust ben op de ander dwong Marijke me met haar vragen om mijn eigen gevoel aan bod te laten komen en dat niet ondergeschikt maken aan het gevoel van een ander. 
– Annemieke (coachtraject)

Door de gestelde vragen kwam ik dieper in mijzelf, iets wat normaal niet zo gauw gebeurt! Ik vond het verrassend dat ik zonder adviezen of tips toch zelf tot nieuwe inzichten kwam.
Elvira (coach sessie)

⃰Quotes Machteld Huber