Massage & Aromatherapie

There is precious treasure and oil in the dwelling of the wise.

Aanraking is een diepgaande, wezenlijk en toch heel gewone ervaring. Wij kunnen er niet zonder en in deze tijd herkennen veel mensen ‘huidhonger’. Tijdens een ontspanningsmassage nemen we de rust en de tijd. De essentiële olie ondersteunen de zintuigelijke ervaring om spanning te laten afvloeien en vitaliteit te verhogen.

De aromatherapie massage is een zorgvuldig opgebouwde massage die een diepe ontspanning geeft. Het laat jou ervaren wat er in jouw lichaam gebeurt en brengt je terug bij jezelf. Bovendien is massage de ultieme versterker van je immuunsysteem.

Ik laat verschillende technieken vervloeien tot een behandeling die weldadig en vriendelijk is en een diepe (na)werking heeft. De olie-blend wordt speciaal voor jou op maat gekozen (je krijgt een tester-flesje van je eigen olie-blend mee naar huis). Kom het ervaren!

Etherische olie bevat de pure essentie zoals gevonden in bloemen, bessen, grassen, wortels, zaden, bast, vruchten en kruiden. Elke olie heeft zijn eigen unieke karakter, aroma en therapeutische eigenschappen, die door de huid heen werken. Ik werk met de biologische essentiële oliën van Tisserand, bestel ze hier.

Aromatherapie Ontspanningsmassage
Incl. olie-blend en biologische thee

45 minuten € 50,00
kennismaking met aromatherapie massage
deelbehandeling

60 minuten € 65,00
gehele lichaam, incl. gezicht
incl. klein olieflesje voor thuis

75 minuten € 75,00
gehele lichaam, uitgebreid, incl. gezicht
incl. klein olieflesje voor thuis

Voor massages neem ik alleen vrouwelijke klanten aan
Ik werk veilig, hygiënisch en respectvol en ik houd rekening met eventuele contra-indicaties.
Neem gerust contact op mbt jouw vragen en wensen.

Ervaringen

De massage (met heerlijke etherische olie) van Marijke was simpelweg heel ontspannend, net wat ik even nodig in een stressvolle periode in mijn leven.
– Andrea (massage sessie)

Door de vertraging, geur en aanraking kwam ik geheel tot rust. Daarbij draagt ook de inrichting en omgeving bij aan de totale beleving.
– Heleen (massage sessie)

Ik heb vannacht allerbest geslapen en ik schrijf en toe aan onze tijd samen! 
– Saar (massage sessie)


De ontspanningsmassage van Marijke was heerlijk. Het zorgde ervoor dat ik weer in mijn lichaam landde en echt kon ontspannen. De sfeervolle ruimte, de op maat gemaakte olie, en Marijke’s presence deden de rest.
Léonie (massage sessie) 

⃰Quote Proverbs 21:20