Olie op maat

Ik creëer een unieke en pure olie-blend, speciaal voor jou.

Wil je jezelf verwennen met een unieke olie voor massage, lichaam of gezicht? Ik maak met veel liefde een blend voor jou. Onze huid en zintuigen reageren fantastisch op pure, aromatische en natuurlijke producten. Voor mijn eigen huid en gezicht gebruik ik altijd huisgemaakte olie-blends, ik zou niet anders meer willen.

De basis van de blends zijn plantaardige oliën. Ze bevatten een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die je huid voeding, hydratatie en elasticiteit bieden.

De geur en werking van de blend worden bepaald door de toegevoegde etherische oliën (ook wel aromatische of essentiële oliën genoemd). Deze worden op natuurlijke wijze uit geurige, heilzame planten gewonnen. Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen. Ik gebruik hiervoor de hoogwaardige essentiële oliën van Tisserand.

Goede olie kan je huid een echte boost geven, het maakt je huid niet vet maar voedt. Huidolie hydrateert, beschermt en herstelt de huid. Bovendien is het fijn voor een gevoelige huid omdat het geen toevoegingen bevat zoals alcohol en siliconen. 100% natural!

Stuur mij een berichtje, na ca 2 werkdagen is jouw blend klaar.

Olie-blend op maat
De pure olie-blends worden afgestemd op jouw wensen
en komen in kleine, bruin-glazen flesjes

Massageolie
30ml – € 12
50ml – € 18
weldadig voor de zintuigen, huid en spieren

Gezichtsolie
15ml – € 10
extra verrijkt, komt in een pipetflesje

Huidolie
30ml – € 14
50ml – € 21
zeer voedend, voor het gehele lichaam