Over mij

I want to know what you ache for, and if you
dare to dream of meeting your heart’s longing.

Mijn naam is Marijke Hukema, ik ben getrouwd en moeder van twee jonge, energieke meiden. Sinds 2007 ben ik ondernemer en oprichter van creatief platform Restored. Hier creëer ik een plek waar design, schoonheid en eenvoud centraal staan.

Via Restored kwam ik aanraking met diverse makers en zelfstandigen. Mede door mijn eigen achtergrond als vormgever herkende ik de kwetsbare maakprocessen en identiteitsvragen. Ik ontdekte meer en meer dat bewuste creatie en ontwikkeling altijd van binnenuit komt, vanuit verbinding. Zo ontstond in mij het verlangen mij te verdiepen in de kunst van het begeleiden.

In mijn leergangen aan de Coaching Academy International leerde ik naast technisch coachen veel over mijn mensbeeld. We hebben een verlangen naar heelheid. En in de kern zijn wij scheppende wezens en hebben de behoefte onze essentie uit te drukken of na te laten in de wereld. Dat geeft zin!

Sinds 2018 werk ik met veel passie als ontwikkelingsgericht- en zingevingscoach. Het is mijn drijfveer om jou werkelijk te ontmoeten, jouw proces te ondersteunen én uit te dagen.
Ik geloof in een wereld waarin we onszelf kunnen zijn, in vrijheid. Een wereld waarin we een diepe connectie ervaren met onszelf, de ander en onze Bron.

Recente opleidingen
– Leergang Professioneel Coachen (2018)
– Leergang Zelfbewust Coachen (2019), Coaching Academy International, Nobco/EMCC/EQA geaccrediteerd
– Klassieke massage (2020), CRKBO erkend

Recente cursussen
– Design Psychology
– Lichaamsgerichte Intergratieve Therapie
– Interactieve zelfresonantie

 

I want to know if you will risk looking like a fool
for love,
for your dreams,
for the adventure of being alive.

⃰Quotes Oriah Mountain Dreamer

Oriah Mountain Dreamer