Over mij

I want to know what you ache for, and if you
dare to dream of meeting your heart’s longing.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als ontwerper, ondernemer en oprichter van creatief platform Restored. Hier creëer ik een plek waar design, schoonheid en slow living centraal staan.

Via Restored kwam ik in aanraking met diverse makers en zelfstandigen. Ik herkende de kwetsbare maakprocessen en identiteitsvragen, bij mezelf en bij de ander. Ik ontdekte meer en meer dat bewuste creatie en ontwikkeling altijd van binnenuit komen. Zo ontstond in mij het verlangen mij te verdiepen in de kunst van het begeleiden en coachen.

Om iets nieuws te kunnen creëren, visie te hebben, om lekker in ons vel te zitten, om vrijheid te ervaren, is het van belang dat we contact kunnen maken met onszelf en onze diepste beweegredenen. Ik begeleid mensen om zich te openen voor en te ontdekken wat zij werkelijk voelen, denken en ervaren.

Dit contact met onszelf betekent dat we afgestemd zijn op onze kern, de ‘geheime’ binnenkamer. Ik geloof dat we op deze plek zowel God als onszelf ontmoeten. En ik geloof absoluut dat daar onze kracht ligt.

Omdat ik harten graag zie opbloeien en welzijn daar een centrale plek in heeft besloot ik mijn ervaring en interesses te bundelen en een werkplaats voor wellbeing te creëren. Hier kunnen we onszelf zijn, hier stroomt het leven, hier raken we de kern, hier is rust.

Wellbeing kent vele facetten en deze zijn onderling verbonden. Ik richt mij op vijf belangrijke dimensies waar ik een passie voor heb: fysiek, emotioneel, spiritueel, creatief welzijn en een inspirerende leefomgeving.

Werken met deze verschillende aspecten van wellbeing is voor mij een vorm van kunst, ze staan niet los van elkaar en bezitten schoonheid. Ik heb mij verdiept in coaching, omgevingspsychologie, aromatherapie, massage, lichaamswerk en christelijke spiritualiteit.

Wees welkom om een sessie te boeken via Restored.

Recente opleidingen
– Body Mind Language coach (2021 – heden)
Body Mind Language Instituut CRKBO/SNRO/KTNO HBO geaccrediteerd
– Klassieke massage (2020) CRKBO erkend
– Leergang Zelfbewust Coachen (2019)
– Leergang Professioneel Coachen (2018)
Coaching Academy International Nobco/EMCC/EQA geaccrediteerd


Recente cursussen
/ workshops
– IFA Cursus Massage Aromatherapiestijl (2021)
RUAH School of Prophecy Course (2021)
– Design Psychology Course (2020)
– Lichaamsgerichte Intergratieve Therapie Workshop (2020)

 

I want to know if you will risk looking like a fool
for love,
for your dreams,
for the adventure of being alive.

⃰Quotes Oriah Mountain Dreamer

Oriah Mountain Dreamer